Posts Tagged: ingenfototalang

Photo

Cricket aka “Mr Cat” när jag får temporär minnesförlust och glömmer bort hans namn valde samplingen i “Do Androids Dream of Electric Beards”.

Photo

Grundbulten i varje fullgod måltid.

Photo

Sett på vägen till jobbet.

Photo Set

Diverse bilder från helgen.

Photo

The Meat Sluts på Bender’s Bar, 2011-02-26.

Photo

Shop ‘til you drop!

Photo Set

Presidents’ day är en ledig dag för folk som jobbar inom den offentliga sektorn och för kontorsråttor som oss.

Trött som jag var på Menlo Park så stack jag in till stan igen för en eftermiddagspromenad genom de delar av the mission som fortfarande är präglade av mexikansk kultur. Hittade en jävligt snygg mexikansk fribrottarmask och ett nytt alter ego såg dagens ljus: den maskerade hämnaren. Han sysslar mestadels med rätt vardagliga saker visade det sig.

Photo Set

Lördag. Det betyder en välkommen respit från Menlo Park. När vi väl kom in till stan visade det sig att det kinesiska nyåret firades in med drakdans, smällare, parad och hela baletten. Eftersom vi aldrig varit till chinatown tidigare så kändes det självklart att passa på.

Det var kallt som attan men som tur var hittade vi ett av få ställen som inte erbjöd underhållning av det naknare slaget vid paradens slutstation. Sedan drog vi vidare till the mission (var annars) och mötte upp med en kollega och hans kompisar. Mycket snack om björnar i sedvanlig ordning.

Efter det efterfest (med hund!) till 4-knycket och taxi till vandrarhemmet. Utcheckning vid 10 följt av en lättare shoppingrunda. Hittade väldigt lite. Blev beskriven som en “skinny guy in a hat” av en expedit på väg med fler tvättar av jeansen som jag provade men som uppenbarligen inte kom ihåg var jag stod. Behöver tydligen proppa i mig fler burritos.

Photo

Nördar roar sig med det som bjuds.

Photo

Det går inte så bra nu.